Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fethi Şimşek’in ilk demeci; Kurumsal bir kulüp olacağız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fethi Şimşek’in ilk demeci; Kurumsal bir kulüp olacağız

Spor

Şimşek, Vali Celalettin Güvenç’in başkanlığında İstanbul’da yapılan toplantıda alınan karardan sonra ilk demecini WWW.BALİKLİGOL.COM yazarımız Müslüm Aktürk’e verdi.

17 Ocak’ta yapılacak genel kurulda, Şanlıurfaspor Kulubü Başkanlığı koltuğuna oturacak olan Fethi Şimşek, “Şanlıurfaspor sıradan değil kurumsal bir kulüp olacak” dedi.

Aktürk’ün, “Hocam, hakkınızı helal edin. (Fethi Şimşek başkan oldu, olacak) diyenlere, (Fethi Bey’le daha bir hafta, on gün önce görüştüm, niyetinin olmadığını söylemişti) şeklinde yanıt vermiştim. Nasıl ikna oldunuz?” sorusuna Fethi Şimşek, “Her şey niyete göre olmuyor. Hala söylüyorum, benim Şanlıurfaspor başkanlığı gibi bir niyetim yoktu. Sayın Bakanımızı, Sayın Valimizi kıramadım” dedi.

17 Ocak’ta yapılacak kongre için bazı isimlerin tespit edildiğini bazı isimlerle de görüşüldüğünü vurgulayan Fethi Şimşek, şöyle devam etti: “Her şeyden önce bütün taraftarlarımızın şunu çok iyi bilmesini istiyorum; Hiç merak etmesinler, Şanlıurfaspor Kulübü’nü kurumsallaştıracağız. Her şey başkana bağlı olmayacak, herkese sorumluluklar verilecek. Şanlıurfaspor’u çok güzel günler bekliyor.”

Şimşek, bir soru üzerine, kendisinin Teknik Direktör Bahri Kaya ile henüz görüşmediğini ancak yönetim kurulunda yer alacak isimlerden olan Uğur Büyükhatipoğlu ile Mustafa Yavuz’un kampta bulunan takımı ziyaret etmek üzere Antalya’ya gittiklerini söyledi. Şanlıurfaspor’un müstakbel Başkanı Fethi Şimşek, Bakan Faruk Çelik’in, Vali Celalettin Güvenç ve taraftarların desteği ile Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

www.balikligol.com / Özel haber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.