Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
F.Bahçeden Galatasaraya gözdağı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

F.Bahçeden Galatasaraya gözdağı

Spor

Basketbol Liginde yarın ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşacak lider Fenerbahçe Ülker, hem ligi lider bitirmek hem de olası play-off eşleşmesinde eşitliği sağlamak için derbi maçta galibiyeti hedefliyor.


Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, ligin ilk yarısında yenildikleri rakiplerini bu kez yenmek istediklerini belirterek, Hem ligi lider bitirmek hem de olası play-off eşleşmesinde rakibimizin 1-0 önde olmasını engellemek açısından mutlaka yarınki maçı kazanmalıyız. Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma. Kazanacağımıza inanıyorum dedi.

Galatasaray Cafe Crownun bu sezon iyi bir çıkış yaptığını anlatan Karakaş, Başantrenörleri Oktay Mahmuti ile iyi bir hava yakaladılar. Çok iyi oyunculara sahipler. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ancak bizim yarınki maçta galibiyetten başka bir düşüncemiz yok diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.