Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
F.Bahçe Banviti güç bela geçti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

F.Bahçe Banviti güç bela geçti

Spor

Banvit, Fenerbahçe Ülkere 67-70 yenildi... Banvit, Barış Ermişin faul atışlarından kazandığı sayılarla birinci dakikayı 2-0 önde tamamladı. Fenerbahçe Ülker, Lavrinovicin üst üste attığı basketlerle skoru 4. dakikada 8-10 yaptı.

Davis ve Williams, Banvit adına başarılı olurken, Fenerbahçe Ülker de Lavronovic ve Vidmar ile sayılar buldu. İlk yarı 22-22 eşitlikle sona erdi.

İkinci periyotta hücumlarda daha etkili olan Banvit, Golubovic ve Davis ile basketler buldu ve 15. dakikada 27-23 öne geçti. Turuncu-yeşilli ekip, rakip potadan boş dönünce Fenerbahçe Ülker, Lavrinovicin sayılarıyla 16. dakikada tekrar üstünlük sağladı: 29-30

Fenerbahçe Ülker, son dakikaya girilirken Tomasın üçlüğüyle skoru 36-33 yaptı. Her iki takımın da girişimlerine rağmen bu yarı da 36-36 eşitlikle tamamlandı.

Banvit, 3. periyota genç oyuncusu Şafakın basketiyle başladı. Fenerbahçe Ülker, Mirsad ve Ömer Onan ile bu basketlere cevap vermekte gecikmedi. 22. dakikaya Fenerbahçe Ülkerin 38-40 üstünlüğüyle geçildi.

Fenerbahçe Ülker, Lukic ve Tomas, Banvit ise Yiğitcan Turna ve Davis ile basketler buldu. Bu periyot da diğer iki periyotta olduğu gibi eşitlikle sona erdi: 53-53.

Son periyota Fenerbahçe Ülker, Lavrinovicin basketleriyle başladı. Golubovic ve Williams ile sayılar bulan Banvit, 33.26 dakikayı 61-59 önde bitirdi. Son beş dakikaya girilirken Lavrinovic, Fenerbahçe Ülker adına, Williams ve Barış Ermiş de Banvit adına pota altında etkili oldu: 65-61.

Günün başarılı ismi Lavrinovicin faul atışları sonucu Banvit, Fenerbahçe Ülkere 70-67 yenildi.

BANVİT: 67 - FENERBAHÇE ÜLKER: 70


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.