Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba'dan spora destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba'dan spora destek

Spor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ankara Yeni Mahalle Belediyespor’u kendi evinde konuk eden Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımını yalnız bırakmadı.

Şanlıurfa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Vali Celalettin Güvenç ile birlikte heyecanla izleyen Başkan Fakıbaba daha sonra Vali Güvenç ile birlikte 11 Nisan Meydanı’nda yürütülen kazı çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle kahvaltıda buluşan Belediye Başkanı Fakıbaba, Muradiye mahalle gezisinin ardından Vali Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımının maçını izledi.

Şanlıurfaspor yönetimi ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltıda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Fakıbaba, manevi desteğin yanı sıra Şanlıurfaspor’a geçmişte olduğu gibi gelecekte de kanuni ölçüler dahilinde maddi destek vermeye gayret etiklerini söyledi.

VALİ GÜVENÇ VE FAKIBABA: HERŞEYE RAĞMEN ENGELLERİ AŞMALIYIZ

Yoğun programlarına rağmen Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımını yalnız bırakmadıklarını ifade eden Vali Güvenç ve Başkan Fakıbaba, barış, kardeşlik ve centilmenlik içersinde bir maç izlediklerini belirterek görünüşte engelli aslında engelsiz gençlerin bu mücadelelerinin örnek teşkil etmesi gerektiğini vurguladılar.

Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularını tebrik ettiğini belirten Fakıbaba, “İnsan isteyince hiçbir engele takılmadan istediğini yapar” dedi.

Maçın devre arasında soyunma odasına giden Vali Güvenç ve Fakıbaba maç sonunda oyuncuları tebrik ederek salondan ayrıldı.

Vali Güvenç ve Fakıbaba 11 Nisan Meydanı’nda devam eden yıkım çalışmalarını inceledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.