Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba ve Saraçoğlu arasında ilginç yakınlaşma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba ve Saraçoğlu arasında ilginç yakınlaşma

Spor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu arasında ilginç yakınlaşma başladı.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etmesi bir birlerine düşman olanların yakınlaşması “seçim yakınlaşması” olarak ifade edildi.

 

Şanlıurfaspor’un bir hafta önce yaşadığı şansızlığa değinen Fakıbaba, şuan nispeten morallerinin yerine geldiğini dile getirdi. Bundan sonra da Ahmet Fakıbaba olarak, belediye olarak her zaman Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını aktardı.

Geçen sezon, Şanlurfaspor’a yardım yapmıyor iddialarına cevap veren Başkan Fakıbaba; “Belediye olarak görevimiz amatör kulüplerine yardım etmektir” diyerek Şanlıurfaspor’a yardımları reddetmişti.

 

Şanlıurfaspor’a Fakıbaba’nın 8 yıldır destek verdiğini hatırlatan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu, birlik ve beraberliği sağlamak için bugün belediye başkanı Fakıbaba’yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Oysa geçen sezon Başkan Kemal Saraçoğlu GTV televizyonunda elindeki evrakları kameralara sallayarak; “Belediye Başkanı bize destek vermiyor” demişti.

Bilindiği gibi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, geçen hafta konuk olduğu GTV’de “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağın” açıklamıştı. Fakıbaba’nın Şanlıurfaspor ile yakınlaşması “Seçimlere yatırım” olarak algılanırken, Şanlıurfa Bakanı Faruk Çelik ve Valisi Celalettin Güvenç ile ters düşmesinden dolayı Fakıbaba’yla yakınlaşması olarak yorumlanıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.