Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba, Belediye Olarak Urfaspor’un Yanındayız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba, Belediye Olarak Urfaspor’un Yanındayız

Spor

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu ve beraberindeki kulüp yöneticileri, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etti.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba’nın makamında gerçekleşen ziyarete Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2.Başkan Abdullah Barut, İbrahim Halil Tepe, Muharrem Aydın,Mustafa Kazoğlu ve Vedat Polat katıldı.
Başkan Fakıbaba, Şanlıurfaspor kulübü yöneticilerinin kendisini ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kulüp çalışmalarını yakından takip ettiğini, yapılan transferlerin yerinde ve çok iyi olduğunu söyledi. Fakıbaba, Şanlıurfaspor için özverili çabalarından dolayı başta Başkan Kemal Saraçoğlu olmak üzere, diğer yöneticileri kutladı.

BELEDİYE OLARAK URFASPOR’UN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Fakıbaba,1.Ligde mücadele etmenin kolay olmadığını bu anlamda birlik beraberlik içersinde mücadeleyi sürdürüp Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u T.F.F 1.Ligde en iyi şekilde görmek istediklerini ifade ederek belediye olarak Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi.

TEK GÖREVİMİZ ŞANLIURFASPOR

Başkan Saraçoğlu ise "Hepimizin görevi Şanlıurfaspor kulübünü en iyi yere taşımaktır önemli olan Şanlıurfspor Kulübü'ne biz Şanlıurfaspor yöneticiler ve işadamları olarak bu şehrin tek takımı olan Şanlıurfaspor’a sahip çıkmaktır ve bu anlamda elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz, diyen Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, ayrıca Başkanımıza canı gönülden çabalarımızı desteklemesinden dolayı ve bizlere destek olacağından dolayı çok teşekkür ediyoruz"
dedi.


Ziyarettin ardından, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı ve yöneticiler, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.