Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
EYYÜBİYELİ GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

EYYÜBİYELİ GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR

Spor

Eyyübiyeli gençler, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki onlarca spor salonunda hem sportif faaliyetlere katılıyor hem de milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişiyor.

Eyyübiyeli gençler, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki onlarca spor salonunda hem sportif faaliyetlere katılıyor hem de milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişiyor. Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, AK Ev Spor Salonlarıyla da gençleri hem sportif faaliyetlere yönlendiriyor hem de gençlerin milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişmesine vesile oluyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla sayıları artan spor salonlarında alanlarında uzman eğitmenler tarafından eğitim gören gençler, katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla ilçenin yüz akı olmaya devam ediyorlar.

Spor salonlarında kendilerine sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren gençler Başkan Kuş’a ve eğitmenlere teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.