Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye Belediyesi'nin haklı gururu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye Belediyesi'nin haklı gururu

Spor

Süper Toto Türkiye Kulüpler Ligi final müsabakalarında Eyyübiye Belediyesi adına yarışıp 10.000 metrede 1. olan Narin Canbek ülkemizi olimpiyat oyunlarında temsil edecek.



Kastamonu'da yapılan Süper Toto Türkiye Kulüpler Ligi final yarışmalarında 10.000 metrede 1. olan Narin Canbek Eyyübiye'nin haklı gururu oldu. Kulüpler ligi final müsabakalarında rakiplerine büyük fark atarak açık ara 1. olan Narin Canbek Rio De Janeiro’da düzenlenecek 2016 Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Eyyübiye Belediyesi adına yarışan Narin Canbek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Eyyübiye Belediyesi adına yarışan Narin Canbek, asıl hedefinin 20 km. Olimpiyat barajı olduğunu belirtti.

 Atletizm Federasyonunun 2015 faaliyet programında yer alan ve 1. kademesi 06 Haziran 2015 tarihinde Aksaray'da yapılan Spor Toto Kulüplerarası Yürüyüş yarışmalarının finalleri 25 Temmuz 2015 tarihinde Kastamonu'da yapıldı.

Kastamonu'da yapılan yarışmalarda büyük bayanlarda 1. olan Eyyübiye Belediyesi'nin lisanslı sporcusu Narin Canbek, " Hedefim her zaman katıldığım bütün yarışmalarda birincilik elde etmek.

 Bu şampiyonada istediğim derece çıkmamış olmasına rağmen yine de büyük bir farkla birinci oldum. Elde ettiğim bu şampiyonlukta emekleri olan ve spora ve sporcuya verdiği destekleri hiçbir zaman esirgemeyen Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız'a teşekkür ediyorum. " dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.