Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eskişehir'li Serdar Şanlıurfaspor'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eskişehir'li Serdar Şanlıurfaspor'da

Spor

Şanlıurfaspor Eşkişehirsporda top koşturan Serdar Dursun Transfer etti. Şanlıurfa Gap Arena Stadında Şanlıurfaspor’la beraber idmana çıktı.

Şanlıurfaspor yönetim değişikliğinden sonra ara transferde en az takıma 3 oyuncu transfer etmeyi planlayan Şanlıurfaspor Eşkişehirspor'a top koşturan Serdar Dursun Transfer etti. Şanlıurfa Gap Arena Stadında Şanlıurfaspor’la beraber idmana çıktı. 


Serdar Dursun (d. 19 Ekim 1991, Almanya) Türk futbolcu. 2011-12 sezonundan beri Eskişehirspor'da forma giymektedir. 2011-12 sezonunda 54 numaralı formayı giyen Serdar, 2012-13 sezonu için 11 numaralı formayı tercih etmiştir. 


Kulüp takımları kariyeri 


Almanya'da bir işçi Türk ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Serdar Dursun, burada Concordia Hamburg altyapısında futbola başladı. Daha sonra Hannover 96 altyapısına geçti. Burada iki sezon oynadıtkan sonra Hannover 96'nın ara A2 takımı olan Hannover 96 II kadrosuna dahil edildi. Hannover 96 II için ilk resmî karşılaşmasına 06 Ağustos 2010 tarihinde SC Freiburg II'e karşı oynan Regionalliga Süd karşılaşmasına çıktı.[1] Burada ilk sezonunda düzenli olarak ilk onbir'de yer buldu ve olumlu bir performans gösterdi. Bunun üzerine özellikle Türkiye'den birçok transfer teklifi aldı. 


Bunun üzerine 2011-12 sezonunun başında Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'a transfer oldu


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.