Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eski Ufasporlulardan Dostluk Maçı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eski Ufasporlulardan Dostluk Maçı

Spor

Şanlıurfaspor’da oynayan eski şöhretli futbolcular bir araya gelerek dostluk maçı yaptılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ın organize ettiği Şanlıurfaspor’da oynayan eski şöhretli futbolcular bir araya gelerek dostluk maçı yaptılar. Düzenlenen dostluk maçına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu katıldı. GAP Arena Stadyumunun arkasındaki sentetik Reşit Köylü sahasında oynanan dostluk maçı zevkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu.
Maç öncesi konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç böylesi güzel bir organisazyonun içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduğu belirterek, '' Şanlıurfalı eski futbolcularımızla birlikte böylesi güzel bir maçta oynamaktan dolayı son derece mutluyum. Düzenlenen bu dostluk maçını her hafta yapmalıyız. Buraya gelen bütün dostlarımıza teşekkürlerimi ifade ediyorum.''diye konuştu.
Amaçlarının düzenlemiş oldukları dostluk maçı ile Şanlıurfaspor'a büyük hizmetleri olan eski Futbolcuları hem onure etmek hemde onlarla olan dostluk hukuklarını geliştirmek olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Şanlıurfaspor’da uzun yıllar kaptanlık yapmış ve Şanlıurfaspor’a büyük hizmetleri olmuş futbolcularla bundan böyle Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'in katılımıyla zaman zaman bir araya gelerek dostluk maçı yapacağız. 'Şanlıurfaspor'umuza gönül vermiş emektar futbolcularımızla maç yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyim. Bizim buradaki amacımız sadece spor yapmak ve dostluklarımızı pekiştirmektir'' dedi.
Konuşmaların ardından oynanan ve kıyasıya rekabet içerisinde geçen dostluk maçı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in atmış olduğu golle sona erdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.