Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eski Başkanlar Arslan ve Cevheri Tribünde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eski Başkanlar Arslan ve Cevheri Tribünde

Spor

Şanlıurfasporun dün kendi sahasında oynadığı Karşıyaka karşılaşmasını ilkkez protokol tribünde oturmaları dikkatleri çekti. Cevheri ve Arslan'ın maça gelmeleri heyecan meydana getirdi.

PTT 1.Lig grubun yeni takımlarından Şanlıurfaspor oynadığı futboldan çok dün tribünde oturan iki eski kulüp Başkanının varlığını konuşuyor.

Geçtiğimiz sezon Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Celalettin Güvenç, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve STK ile İş dünyasının sağlamış oldukları maddi ve manevi destek ile Şampiyon olarak 1. lige yükselen Şanlıurfaspor'da son aylarda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonluk maçında yaşanan protokol krizinin ardından yaşanan kongre krizi ile mevcut yönetim ile Devlet yetkilileri arasında ipler kopmuştu. Bir süre önce başta Bakan Çelik, Vali ve Belediye Başkanını ziyaret eden mevcut yönetim kamuoyunu birlik içinde olduklarının mesajını vermişti. Ancak Pazar günü ilk kez oynanan 1. lig karşılaşmasına protokol üyeleri Vali Güvenç, Belediye Başkanı Fakıbaba, Emniyet Müdürü Likoğlu ve STK Başkanları yerine eski iki kulüp Başkanının görülmesi çeşitli dedikodular yol açtı.

Yıllarca Şanlıurfasporun kulüp Başkanlığını yapan Şanlıurfa eski Milletvekili Sebahattin Cevheri, ve mevcut yönetimin bir önceki kulüp başkanı Habip Arslan'ın Karşıyaka maçına gelmeleri akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfasporun Şampiyonluk maçı dahil tüm sezon boyunca hiç bir karşılaşmaya gelmeyen eski iki Başkan Cevheri ve Arslan'ın GAP araneya dünkü maçta gelmeleri taraftarların ve spor kamuoyunun dikkatlerini çekti. Şanlıurfa eski kulüp Başkanı Habip Arslan mevcut başkan Kemal Saraçoğlu'nun sağında oturarak protokolde maçı izlerken, Sebahattin Cevheri ise protokolün üst tribününde oturmayı tercih etti.

Dün kendi saha ve seyircisi önünde Karşıyakaspora 1-0 yenilerek taraftarlarını tepkisini Şanlıurfaspor cephesinde ise yeni transfer haberleri geliyor.

urfastar.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.