Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ertuğrul Sağlam; Şanlıurfaspor'dan istediğimizi aldık
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ertuğrul Sağlam; Şanlıurfaspor'dan istediğimizi aldık

Spor

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesine Şanlıurfaspor'u 4-1 yenerek bir üst tura adını yazdıran Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, mücadeleden istediklerini aldıklarını söyledi.

Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu karşılaşacakları Beşiktaş maçını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.


Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da hedeflerinin olduğunu belirterek, "En kısa Avrupa kupalarında oynamanı rolü Türkiye kupasından geçiyor. İkinci yarıya iyi bin başlangıç yaptık. Türkiye Kupası'nda da iyi bir başlangıç yapmayı istiyorduk. Şanlıurfaspor kadro kaliteleri konusunda Bank Asya ligi ayarındaydı. Bu gibi takımları işi iyi dikkat almak gerek. İki sene önce Güngörenspor ile yaptığımız maçta sıkıntı yaşamıştık. O yüzden bugünkü maça çok ciddi baktık. Kırmızı kart maçı bitirdi. İlk devre farkı elde ettikten sonra oyundan aldık bazı oyuncuları. İkinci yarı keyifsizdi biraz. Türkiye kupasına iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz. Hafta sonunda Beşiktaş maçını iyi değerlendirmek istiyoruz. Türkiye Kupası'nın moraliyle hafta sonunda iyi bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Kent gazetesi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.