Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Engelli basketçiler İstanbulu Ağırlayacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Engelli basketçiler İstanbulu Ağırlayacak

Spor

Şanlıurfa engelliler basketbol takımını Hafta sonu Türkiye süper ligin güçlü takımlarından İstanbul Saran Anadolu Yakısı engelliler basketbol takımını ile Şanlıurfa’da maç yapacak.

 

 

Kulüp binasından konu ile ilgili olarak basına bilgi veren Kulüp başkanı Veysi Fırat; “Hafta sonu Türkiye süper ligin güçlü takımlarından İstanbul Saran Anadolu Yakısı engelliler basketbol takımını kendi evimizde konuk edeceğiz süper ligin her haftası çok çekişmeli geçiyor her saniyesi her periyodu heyecan dolu basketboldaki tüm güzellikler sergileniyor amacım ve beklentim Şanlıurfalıların bu zevkten mahrum kalmaması hafta sonu herkesi kapalı spor salonunda görmek istiyorum” dedi.

Maç, Pazar günü saat 13:00’de oynanacak. Girişlerin ücretsiz olduğunu da belirten başkan Veysi kazanmak için sahaya çıkıyoruz inşallah sevinen taraf biz oluruz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.