Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Engelleri tek tek geçeceğiz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Engelleri tek tek geçeceğiz

Spor

futbolcularına teşekkür ederek, "Haklı bir galibiyet aldık. Bank Asya yolundaki engelleri tek tek geçeceğiz ve başarıya ulaşacağız" dedi.

Türk Telekomspor maçında çok iyi bir mücadele verdiklerini sözlerine ekleyen Şahan, "Geçen hafta İskenderun Demir Çelikspor maçında 3-0 öne geçmiştik ve ardından 10 dakikada yediğimiz gollerle beraberliğe düşmüş ve galibiyeti kaçıran taraf olmuştuk. O maçtan çok iyi dersler çıkardık. Ve bunu Türk Telekomspor karşısında aldığımız 5-0'lık galibiyetle göstermiş olduk" dedi.

Son iki haftada takımının mükemmel futbol ortaya koyduğunu vurgulayan Şahan, "Bu takım Bank Asya Ligi'ne çıkmayı başaracak güçtedir. Futbol kalitelerinin yanı sıra mükemmel kişiliğe sahip bir kadroya sahibiz. Taraftarımızın da desteğiyle engelleri tek tek geçeceğiz. İşimizin zor ama imkânsız olmadığını biliyoruz. Bundan böyle her maçımız final havasında geçecektir. İç ve dış sahada her maça 3 puan için çıkacağız" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.