Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğitimcilerden voleybol turnovası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğitimcilerden voleybol turnovası

Spor

Karaköprü okullarında görev yapan öğretmenler arası voleybol turnovasında yarı final oynandı.

Karaköprü Belediyesi tarafından beldedeki okullarda görev yapan öğretmenler arası Voleybol turnuvasının yarı finali yapıldı.
Voleybol turnuvası Karaköprü Fen Lisesi Okulu Spor Salonuna gerçekleşti. Öğretmenler arası Voleybol turnuvasının yarı final maçı Karaköprü Belediyesi personelleri ve Karaköprü Narlı ilköğretim Okulu öğretmenleri arasında yapıldı. Karaköprü Fen Lisesi Okulu Spor salonunda gerçekleşen müsabakada Narlı İlköğretim Okulu, Karaköprü Belediyesini 2 setlik maçta 2-0 yendi.

Yarı final maçının sonunda mağlup olan Karaköprü Belediyesi personelleri rakip takımı tebrik etti. Maç sonrası bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Okul müdürlerinin oluşturmuş olduğu Voleybol turnuvası büyük bir coşku ile devam ediyor, yarı final oynandı yarında final oynanacak, gerçekten Beldemiz için müthiş bir voleybol şöleniydi, hepimiz için çok güzel geçti amacımız sporu yaymak öğretmenler arasında diyalogu ve kaynaşmayı sağlamaktı ve bunu sağladık, ben katılım gösteren tüm okullara teşekkür ediyorum, hepsine başarılar diliyorum, inşallah yarın çok güzel bir final bizi bekliyor” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.