Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Edinho İmzayı Attı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Edinho İmzayı Attı

Spor

Şanlıurfaspor geçen sezon Süper ligde Kayseri Erciyesspor forması giyerek sükse yapan Edinho’yu kadrosuna kattı.


1 haftadır Portekiz’de bulunan sportif direktör Zafer Tüzün’ün girişimleri sonucu ikna edilen Tecrübeli forvet kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.
Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla Türkiye de ses getiren ve bir çok takımın listesinde yer alana Edinho tercihini Şanlıurfaspor dan taraf kullandı.
Portekiz de gerçekleştirilen imza töreninde Şanlıurfaspor sportif direktörü zafer tuzun ve futbolcu yer alırken Edinho bu sezon Şanlıurfaspor da şampiyonluk yaşamaya geldim dedi.
Sarı Yeşilli kulübü tanıdığını ve hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten tecrübeli forvet ben hedefi olan takımlarda oynamayı istedim. Bu sezonda Şanlıurfaspor forması giymek bana nasip oldu. Hep beraber şampiyonluğa ulaşacağız dedi.
Asıl ismi Arnaldo Edi Lopes da Silva olan Edınho Braga, Gil Vicente, AEK Atina PAOK ve Malaga gibi takımlarda forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması ile ligde 24 gol attı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.