Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Doğu Tırı Şanlıurfa'da Rekor Kırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Doğu Tırı Şanlıurfa'da Rekor Kırdı

Spor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile başlatılan, 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında yola çıkan mobil spor TIR'ı Şanlıurfa'da büyük ilgi gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ertuğrul Yıldız, 12 Bin 380 gencin katılımıyla gerçekleşen , 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında Doğu rekoru elde edildiğini ifade ederek, ‘‘Spor’da şiddetin önlenmesi ve spor bilincini geliştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından uğurlanan Spor Tır’ı ve Portatif Basketbol ile Portatif Futbol sahasından toplam 12 Bin 380 gencimiz faydalanmıştır’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sporda şiddetin önlenmesi amacıyla yola çıkan TIR'a gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, ‘‘Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile başlatılan, 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında yola çıkan mobil Spor TIR'ı peygamberler şehri olan Şanlıurfa'ya geldi. Eski 11 Nisan Stadının içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte gösteriler yapılıp, oynanan basketbol ve futbol maçları ile sporda şiddetin zararları anlatıldı. Genç nüfusu yoğun olan Şanlıurfa'da bizler de yapacağımız çalışmalarla sporu sevdirmeyi ve şiddeti önlemeyi amaçlıyoruz. Ayrıca etkinliğimize katılan bütün gençlerimize, Okul Müdürlerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimize, Antrenörlerimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm personellerimize teşekkürlerimi sunarım'' dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.