Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakırspor taraftarları isyanda
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakırspor taraftarları isyanda

Spor

Diyarbakırsporun bir grup taraftarı adına konuşan Mehmet Güven, Ne söylesek boş, 1968 yılında kurulan kulübümüz en kötü günlerini yaşıyor. Ortada yönetim yok, borç çok. Usulsüzlükler diz boyu.

Takımın maç oynayacak stadı yok. Bunun için tedbir alan yok. Bir kaç hafta sonra futbolcular alacaklarını isteyecekler. Edindiğimiz bilgiye göre öyle bir hale gelinmiş ki, futbolculara kulüpte 3 ögün çıkan yemek maddi durum nedeniyle çıkmaz olmuş. Futbolcuları idmana götüren otobüslere bile zor benzin bulunmuş.

Utanılacak bir kulüp haline geldi Diyarbakırspor. Kulüp gün geçtikçe batıyor. Herkes kulübü icraya veriyor. Bunun sonu yok. Zaten biz taraftarlar olarak bir çoğumuz takımımızın maçlarına gitmiyoruz. Onların oynayacağı stat da yok. Gitsinler maçlarını başka kentlerde oynasınlar. Yönetim kuruluda yol yakınken hemen istifa etsin. Kulüp, kayyumda daha iyi yönetilir dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.