Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/dsc1126-96844436.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Çelik, Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çelik, Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı

Spor

ÇSGB Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor’un Şampiyonluk kutlamaları için Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Çelik’i Vali Güvenç ve beraberindeki heyet karşıladı.


İlk olarak Şanlıurfaspor Yöneticileriyle birlikte maç öncesinde öğle yemeğine katılan ÇSGB Bakanı Faruk Çelik, burada Şanlıurfaspor’a katkılarından dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu’na birer plaket verdi. Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu da Bakan Çelik’e katkılarından dolayı plaket verirken Bakan Çelik, Şanlıurfaspor yönetimine de plaket verdi. Yemeğin ardından Bakan Çelik, Vali Güvenç ve Şanlıurfaspor yönetimi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Bakan Çelik ve Vali Güvenç Balıklıgöl platosuna geçti.

Balıklıgöl ziyaretinin ardından GAP Arena stadyumuna geçen heyet burada 30 bin kişilik pikniğe katıldı. Piknikten sonra şampiyonluk kutlamasına katılan Bakan Çelik ve Vali Güvenç, burada tribünleri selamladı.

GAP Arena stadını dolduran vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un sene başında Bank Asya Ligine yükseleceğini söylediklerini ve şu anda bu hedefin gerçekleştiğini belirterek önümüzdeki yıl Bank Asya Liginden de Süper Lige çıkacağını söyledi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, Şanlıurfaspor ve yönetimi kutlayarak katkılarından dolayı Bakan Çelik’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bakan Çelik ve Vali Güvenç beraberindeki heyetle Şanlıurfaspor-Kocaelispor arasında oynanan müsabakayı izlediler.

www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.