Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çarşı, pankartta sert çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çarşı, pankartta sert çıktı

Spor

Beşiktaş Kulübü'nden çirkin pankarta sert tepki

 

Beşiktaş Kulübü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde taraftar grubu ''Çarşı''nın ismi kullanılarak açılan pankarta tepki gösterdi.

 

“1 Mayıs İşçi Bayramı” dolayısıyla İstanbul Taksim meydanına toplanan halk çeşitli sloganlar atmış ve “1 Mayıs İşçi Bayramı” gününe özel mesajlar veren pankartlar taşımıştı.

 

Beşiktaş kulübünün ünlü taraftar grubu olan “Çarşı” adına “AK Partiye hakaret”le dolu açılan bir pankart ortalığı karıştırdı.

 

Bu pankart olayı üzerine Beşiktaş resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından hakaret içerikli bir pankartın açıldığı belirtilerek, “Bugün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından hakaretamiz sözler içeren bir pankartın asılmış olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Böyle bir hareketin Beşiktaş taraftarına mal edilmesi mümkün olamayacağı gibi, bazı politik fikirlere Beşiktaş isminin alet edilmiş olmasını da esefle karşılamaktayız” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.