Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çanakkale geçilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çanakkale geçilecek

Spor

Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanel maçının hazırlıklarını dün çift kale maç yaparak sürdürdü. Antrenmanlarda neşeli görülen Sarı-Yeşilli futbolcular, Çanakkale Dardanel`i de galibiyetle geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, ligin 23. Haftasında deplasmanda Ege Tem-silcisi Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçını kazanarak ligde iyi bir çıkış yakalayan Sarı-Yeşilli ekip, Dardanel maçını da kazarak 4`te 4 yapmak istiyor.

Sarı-Yeşilliler, Dardanel maçının hazırlıklarını dün GAP Arena Stadyumu`nda sürdürdü. Teknik Direktör Erol Tok nezaretinde sürdürülen çalışmalar ısınma ha-reketler ile başlayarak çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maç esnasında Teknik Direktör Erol Tok`un sık sık oyunu durdurup futbolcuları uyarması gözlerden kaçmazken, sakatlığı bulunan Serkan Güney ile Veysel Kılıç antrenmana katılmazken, Kaleci Haydar ise düz koşu yaptı.

Uğur Budak Sembol


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.