Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükfırat; Altay'ı yenmek istiyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükfırat; Altay'ı yenmek istiyoruz

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta haftaya lider olarak giren Şanlıurfaspor, deplasmanda oynacaığı Altay maçını hazırlıklarını İzmir’de sürdüren Sarı-Yeşilli ekip liderliğini devam ettirmek hedefinde.

Deplasmanda karşılaşacağımız Altay maçını değerlendiren Şanlıurfaspor Kulübü İdari Amiri Mehmet Büyükfırat açıklamada bulunda.

“Büyükfırat” Kocaelispor maçında aldıkları galibiyetle Balıkesirspor’a 1, Bozüyükspor’a 2 puan fark attıklarını belirten”Büyükfırat”Altay maçı bizim için büyük önem taşıyor,cumartesi günü Altay’dan puan ve puanlarla dönmek istediklerini ifade eden “Büyükfırat”geçen hafta aldıgımız liderliği bu haftada sürdürmek istiyoruz. Ligde, geri dönüşü olmayan haftalara girildi, bu saatten sonra birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.

Devre arasında Adem Sarı Fatih Şen ve Ramazan Sal gibi Süper Lig tecrübesi bulunan futbolcularla anlaştıklarını da hatırlatan Mehmet Büyükfırat `Çok kaliteli bir takımımız var. Biz kulüp olarak bir üst lig için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır` dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.