Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tugay Kerimoğlu hakkında karar verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tugay Kerimoğlu hakkında karar verildi

Spor

Bugün toplanan Şanlıurfaspor yönetim kurulu Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ve futbolculara sahip çıktı. Boluspor mağlubiyeti sonrası olağanüstü toplanan Urfaspor Yönetiminden çıkan karar şy şekilde: "Hocamızın arkasındayız"

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası bu kez futbolcular ile toplantı yapan başkan Şimşek ve yöneticiler, Kerimoğlu'na sahip çıktı.

Futbolculara bir konuşma yapan Şimşek, Çok şansız maçlar oynadıklarını ve talihsiz sonuçlar aldıklarını belirtirken, "Bizler yönetim kurulu olarak sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Çok iyi bir ekip olduğunuzu biliyoruz. Bundan sonra hiç bir maçı kaybetmeyeceğinize inanıyorum. Önümüzdeki haftada -n itibaren Galibiyetler serisine başlayacağız. Artık seri galibiyetler alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Hoca hiçbir yere gitmiyor"


Başkan Şimşek Teknik direktör Tugay Kerimoğlu'nun takımın başında olduğunu ve hiç biyere gitmeyeceğini ifade ederken, biz kendisine sonsuz güveniyor ve inanıyoruz. Kamuoyunda dolaşan spekülasyonlara inanmayın. Sizler sadece maçlarınıza bakın.
Yönetim kurulu olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Toplantıya Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra, yönetim kurulundan, İsmail Bağıban, Mithat Arhan, Halil Kızılelma, Şeyhmus Göçmez, Muhammed Kerem Şimşek, İbrahim Demirkan, Mehmet Büyükfırat, Şükrü Yüksel, Hasan Gülel'de katıldı.

Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara seslenen başkan Şimşek, bu fotoğrafın galibiyet serileri hatırası olacağını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.