Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bozova Futbol Turnuvası başlıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bozova Futbol Turnuvası başlıyor

Spor

Bozova Platformu tarafından Bozova ilçesinin tanıtımı, ilçede sosyal ve sportif faaliyetlerin çeşitlendirilmesi ve vatandaşlar arasındaki sosyal dayanışmayı sağlamak amacı ile düzenlenecek olan Bozova Platformu Futbol Turnuvası'nın kuralları Bozova Kaymakamlığı SYDV toplantı salonunda geniş bir katılım ile yapıldı.

 Bozova Platformu tarafından organize edilen futbol turnuvası bu sene 29 takımından 3 yüzün üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşecek.
Turnuva öncesi kuralların belirlenmesi ve takımların genel olarak isteklerinin dinlenmesi amacı ile yapılan toplantı sonrası 29 takımın müracaat ettiği turnuvanın fikstür çekimleri de yapıldı.
20 Nisan 2016-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak olan futbol turnuvasına 29 takım 7 grupta önce lig usulü, ikinci turdan itibaren ise elemeli olarak mücadele edecektir.
Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih AKSOY, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, Abdulkadir ASLAN (Vodafone Aslan İletişim), Ömer UÇAR (Uçar Ticaret), Müslüm YILDIRIM (Muhtarın Yeri Lokantası), Mehmet ERDOĞAN (Muhasebeci-Mali Müşavir), Ali ALMAS (Gıda Mühendisi), Özel Son Damla Rehabilitasyon Merkezi, Mehmet ERBİL (Erbil Kırtasiye), Abdulkadir AKSOY (Türkcell Aksoy İletişim), Özel Bozova Rehabilitasyon Merkezi’nin sponsor olduğu turnuvanın açılış maçı yarın saat 18.00’da Yaylak Gençlik Spor ile Tutluca Gençlik Spor arasında yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.