Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bomba gibi şike açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bomba gibi şike açıklaması

Spor

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçında attığı gollerin sıradan kaleci hatası olmadığını iddia ederek, son maçlardan sonra ligdeki berrak tabloyu göremediğini ifade etti.

Yıldırım Belediyesi tarafından hasta yakınları için yaptırılan misafirhanenin açılışından sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Bursaspor'un yarın oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı öncesinde bomba gibi açıklamalar yapan Bakan Çelik, "Ben Trabzonsporlu futbolculara, kaleciye çok güveniyorum. Şenol Güneş'e çok güveniyorum. Kaleci iyi bir kaleci. Geçmişteki maçlarda kalecilerin yüzünden bu duruma geldik.

Eskişehirspor ve Ankaragücü maçında yenilen golleri, sıradan bir kaleci hatası olarak değerlendirmiyorum. Bütün Bursalıları incitiyor. Hakkı ile kim şampiyon olacaksa olsun, Bursaspor hakkıyla olmayacaksa olmasın"
dedi.
Fenerbahçe'nin son iki maçtaki galibiyetini bu şekilde görünce Trabzonspor maçını daha dikkatli izleyeceklerinin altını çizen Çelik, "Şenol hocaya ve öğrencilerine güveniyorum. Yenileceklerse Fenerbahçe'nin oyunuyla, gücüyle yenilsinler. Kaleci hataları ile oluşacak bir mağlubiyet kabul edilebilir değil"
diye konuştu.
Bakan Çelik bir gazetecinin, "Sizce geride kalan 33 haftada lig temiz mi" sorusuna ise, "Son maçlardan sonra ligdeki o berrak tabloyu göremiyorum"
cevabını verdi.

İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.