Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bölgesel Spor Duru TV'de
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bölgesel Spor Duru TV'de

Spor

Her hafta Pazartesi akşamı saat 20:00’de yayınlanan Bölgesel Spor’un bu haftaki ayağında PTT 1. Ligde mücadele edecek takımların transfer çalışmalarında gelinen son nokta değerlendiriliyor.

Her Pazartesi akşamı Duru TV’de futbolun gündemini belirleyen ve sunuculuğunu Mustafa Gümüş’ün yaptığı Bölgesel Spor’da bu hafta PTT 1. Ligde mücadele edecek takımların transfer çalışmalarındaki son gelişmeler tartışılıyor. Hangi takım hangi teknik direktörle anlaştı, takımların oyuncu transferleri hangi aşamada, önümüzdeki sezonun gözde takımları hangileri olacak gibi birçok sorunun cevabını bulacağınız Bölgesel Spor’da ayrıca kulüplere önerilere de yer verilecek.

Mustafa Gümüş’ün renkli sunumu ve spor yazarı Murat Şahin’in yorumuyla sporun nabzını yoklayacakBölgesel Spor bu akşam 20:00’de Duru TV ekranlarında sizlerle.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.