Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Boksta Türkiye Şampiyonu Oldular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Boksta Türkiye Şampiyonu Oldular

Spor

22-27 Haziran tarihleri arasında Nevşehir ilinde yapılan ferdi boks Türkiye şampiyonasında Şanlıurfalı boksörler büyük bir başarı elde etti. Müsabakada bir altın, iki bronz ve 3'de beşincilik alarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldular.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Boks İl Temsilcisi Murat Akaltun, 22-27 Haziran tarihleri arasında Nevşehir ilinde yapılan ferdi boks Türkiye şampiyonasında Şanlıurfalı boksörler büyük bir başarı elde ettiklerini ve bununla haklı bir gurur yaşadıklarının altını çizdi. Akaltun; "Sporcularımız büyük başarılar elde etti. Müsabakalar da bir altın, iki bronz ve 3'de beşincilik alarak takım halinde Türkiye şampiyonu olduk; şeklinde konuştu.

Binlerce sporcunun katıldığı şampiyonada büyük başarı elde eden Şanlıurfa Boks Takımı diğer maçlara şimdiden hazırlanıyorlar.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.