Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bir teknik direktör daha kovuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bir teknik direktör daha kovuldu

Spor

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor maçından bu yana bir takım olumsuzluklar yaşadıklarını söyledi.

Bir süredir işlerin iyi gitmediğini ifade eden Kahramanlı, Son olarak, Orduspor karşısında alınan 4-1lik mağlubiyet sonrasında kan değişikliğine gitmenin faydalı olacağını düşündük. Yönetimin aldığı karar doğrultusunda, karşılıklı konuşarak Yeşilova ile yolları ayırmaya karar verdik dedi.

Gelişmeyi son maça bağlamanın yanlış olacağını vurgulayan Kahramanlı, Orduspor karşısında sahamızda aldığımız farklı mağlubiyet taraftarlarımızı olduğu kadar, bizleri de üzdü. Geçmişte de buna benzer sıkıntılar yaşamıştık. Bu nedenle yapılacak değişikliğin takıma faydalı olacağını düşündük. Hocamıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Kahramanlı, belirledikleri hedef doğrultusunda yeni bir teknik direktör ile anlaşarak yollarına devam edeceklerini kaydetti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.