Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Beşiktaş Cola Turka hedef büyüttü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Beşiktaş Cola Turka hedef büyüttü

Spor

Basketbolda Erkekler Avrupa Kupası ön eleme turunda Alman temsilcisi Deutsche Bank Skylinersı her iki maçta da yenerek gruplara kalan Beşiktaş Cola Turka, grup aşamasında da yukarıları hedefliyor.Siyah-beyazlı takımın antrenörü Burak Bıyıktay, Avrupa Kupasında gruplara kalmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Bunu başardık. Bundan sonra gruplarda da iyi dereceler alıp, daha yukarıları hedefliyoruz. Ancak hala çok eksiklerimiz var. Bunları gidermemiz lazım. Çok yeni bir takımız ve yeni oyuncularımız var. Bir arada oynamaya henüz tam olarak alışamadık. Bu da zaman meselesi. Özellikle yedekten gelen oyuncularımızın katkısı oldukça iyiydi.

Önlerinde Türkiye Kupası maçları olduğunu vurgulayan Bıyıktay, Galatasaray Cafe Crown, Türk Telekom ve OYAK Renault ile eşleştik. Zorlu bir gruba düştük. Burada daha iyi, daha sert bir basketbol oynamamız lazım. Önce bu gruptan çıkmamız, sonrasında ise lige iyi bir şekilde başlamamız gerekiyor ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.