Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/8a3f5206940ec58fb72eaf2d7eef9c7f.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94

Warning: getimagesize(../dosyalar/c16b0fcffdbb4e4284f39abc114b3cfa.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Flaş İddia! - Esed Ailesi İran’da mı?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Flaş İddia! - Esed Ailesi İran’da mı?

Spor

İran’ın devlete bağlı haber ajansı spor haberinde ilginç bir detayı ortaya çıkardı! İran’ın İsna Haber Ajansı Şam Esed’i Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esed’in kızı olarak tanıttı ve ilk başta ismini sadece Şam olarak servis etti. Beşar Esed'in kızının "Zeyin Şam Esed" olduğu ortaya çıktı.

İran’ın yarı resmi Öğrenciler Haber Ajansı- İSNA’nın spor haberlerinde ilginç bir detay ortaya çıktı.

İSNA, Tahran Binicilik şampiyonasında küçük yaşlı biniciler arasında Şam el-Esed’in Bab Sudi atıyla şampiyon olduğunu duyurdu.

İran’ın İsna Haber Ajansı Şam Esed’i Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esed’in kızı olarak tanıttı ve ilk başta ismini sadece Şam olarak servis etti. Beşar Esed'in kızının "Zeyin Şam Esed" olduğu ortaya çıktı.

Suriye Devlet kaynakları bu haberin medyaya yansımaması gerektiğini belirtirken İran Binicilik Federasyonu "Beşar Esed kızının İran'da olduğu" haberi yalanladı. Buna rağmen haber ajanslarının servis ettiği fotoğraflar Beşar Esed'in küçük kızının Tahran'da olduğunu doğruluyor.

İran Beşar Esed’i desteklemek için on binlerce asker ve milisini Suriye’ye gönderip mezhep savaşı çıkarırken ve on binlerce Suriyeli çocuk bu savaşta hayatını kaybederken Esed ailesinin İran’da olması ilginç bir tevafuk olarak değerlendiriliyor.

Ek not: İran haber ajansları ilk başta Mahir Esed'in kızı Şam'ın binicilik yarışına katıldığını belirtmişlerdi. Sonra Suriyeli atletin Beşar Esed'in kızı Zeyn olduğu belirtildi. İran Binicilik Federasyonunun bu haberi geçen Salı gününe kadar gizlenmesi istendiği belirtildi.

(İslahhaber)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.