Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bayan Futbolcular Vali Okutan'ı Ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bayan Futbolcular Vali Okutan'ı Ziyaret etti

Spor

Liseler Arası Bayan Futbol Grup Maçları Şanlıurfada Yapılıyor

Antalya Döşeme Altı Lisesi Bayan Futbol Takımı, Vali Okutan’ı Ziyaret Etti

 

Liseler Arası Bayan Futbol Grup Maçları 6 ilin katılımıyla Şanlıurfa’da gerçekleştiriliyor. Grup maçları için Şanlıurfa’ya gelen Antalya Döşemealtı Okul Müdürü Osman Demiralay, Antalya Döşemealtı Lisesi Bayan Futbol Takımı ve öğretmenleri Vali Nuri Okutan’ı ziyaret etti.

 

Valilik Toplantı Salonunda futbolcular ve öğretmenleriyle görüşen Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa hakkında bilgi verip, Antalya Döşemealtı Lisesi’ne grup maçlarında başarı diledi.

 

Bayan futbolcular ve öğretmenleri Şanlıurfa’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa’da grup maçlarında başarı olmayı hedeflediklerini söyledi. Okul Müdür Osman Demiralay da okulu ve futbol takımı hakkında Vali Okutan’a bilgi verdi.

 

Ziyaretin sonunda Vali Nuri Okutan bayan futbol takımında oynayan Döşemealtı Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine kitap hediye etti.

 

Bu arada geçtiğimiz gün başlayan Liseler arası bayanlar futbol takımları grup maçları Şanlıurfa Yenice Stadyumu’nda oynanıyor. Grup maçlarına Gaziantep, Mersin, Siirt, Osmaniye Mardin ve Antalya illerinin temsilcileri katılıyor. Burada birinci olacak olan bayan futbol takımı Türkiye finallerine katılacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.