Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bayan Basketbol Takımı 2. Ligde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bayan Basketbol Takımı 2. Ligde

Spor

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu üyeleri aldıkları kararla, Harran Üniversitesi bayan basketbol takımını ikinci lige taşıdı.


İlimizde ilk kez bir bayan basketbol takımının ikinci lige çıkma heyecanı, spor camiasında memnuniyetle karşılanırken, basketbol takımının birçok başarılara imza atması bekleniyor.
Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu’nun girişimleri sonucunda alınan bu kararın bölgede spor gelişmesi için ciddi bir çalışma olarak nitelendirildi.
İsmail Mutlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada; Basketbol Federasyon Başkanı Turgay Demirel ile görüşmeleri sırasında yaşanan bu gelişmenin ilimiz için çok önemli bir karar olduğunu, gerek sporun sevilmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması gerekse ilimizin tanıtımı için çok önemli bir karar olduğu ifade etti.

Mutlu açıklamasında Harran Üniversitesi rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’ya da spora ve basketbol bayan takımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.