Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Basket Takımı Antrenmanlara Başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Basket Takımı Antrenmanlara Başladı

Spor

Harran Üniversitesi Spor Kulübüne bağlı kurulan ve Basketbol İl Temsilciliğinin girişimleri sonucu 2. lige yükselen Harran Üniversitesi Kadınlar Basket Takımı antrenmanlarına başladı.


Üniversitenin Yenişehir Yerleşkesindeki spor salonunda başlayan ilk antrenmanı Üniversite Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Mutlu ve Sağlık-Kültür-Spor Daire başkanı Mustafa Deveci izledi.
Oyuncularla bir süre sohbet eden Rektör Mutlu, üniversite olarak spora her zaman destek verdiklerini ifade ederek, takımın gelecek yıllar şampiyonluğa oynayacağını ümit ederek, bunun, gerek üniversite gerekse ilimizde sporun ilerlemesi açısından çok güzel bir gelişme olacağını söyledi.
Toplam 18 oyuncu ile idmanlara başlayan takım hafta içinde her gün antrenman yapacak.
Antrenör Okutman Emine Gözen ve Beden Eğitimi öğretmeni Süleyman Usanmaz’ın koordinasyonunda çalışacak ekibe, Mersin, Diyarbakır ve İskenderun’dan 4 oyuncu transfer edildi.
Çalışmalarını doludizgin sürdüren takım, daha sonra ilk çalışmaları olması dolayısıyla Üniversite Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu tarafından onurlarına verilen yemeğe katıldılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.