Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Mehmet Altun'dan Şampiyon adayı Şanlıurfaspor için kritik çağrı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Mehmet Altun'dan Şampiyon adayı Şanlıurfaspor için kritik çağrı

Spor

Şanlıurfaspor şampiyonluk yolunda kritik viraja girerken takıma bir destek de Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Mehmet Altun'dan geldi. Altun: "dükkanlarımızı ve caddeleri Sarı- Yeşil renklerle donatalım" dedi.

Şanlıurfalıların desteklediği ve 1. Lige çıkma mücadelesi veren Şanlıurfaspor Gümüşhanespor'un 2 puan ardından 55 puanla ikinci sırada bulunan Şanlıurfaspor şampiyonluk hesaplarını yapıyor. Kentte Şampiyonluk heyecanı yaşanırken Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Mehmet Altun'dan taraftara çağrı geldi.

Başkan Altun: "Son 4 maç, 1 ay sonra şampiyonuz. Şimdi harekete geçmezsek ne zaman harekete geçeceğiz. Her şey yitip gittikten sonra mı? Bütün Esnaflar Bakkal, Kasap, Terzi, Berber, Fırıncı, Dönerci, Ciğerci, Dolmuşçu herkes yani hepimiz dükkanlarımızı ve caddeleri Sarı- Yeşil renklerle donatalım. Her yer Sarı- Yeşil renklere boyansın, Şehir Şampiyonluk havasına girsin. Haydi Şanlıurfa şimdi tam zamanı" dedi.

Ali Aslan / www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.