Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-a5af296c.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Bakan Faruk Çelik, Karaköprü 3.Spor Şöleni startı verdi VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Faruk Çelik, Karaköprü 3.Spor Şöleni startı verdi VİDEO

Spor

Karaköprü Belediyesi tarafından başlatılan ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Karaköprü Spor Şöleni” Bakan Faruk Çelik’in katılımı ile start aldı.

Karaköprü Faruk Çelik Spor tesisinde gerçekleşen Karaköprü 3.Spor Şöleni açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü İlçe Başkanları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turnuvaya katılan öğrenciler ile velileri katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Sporun Şanlıurfa’da gelişmesi konusunda emeği geçen bütün yöneticilerimizi kutluyorum, tebrik ediyorum ve okullar arasında başlayan müsabakaların başarılı geçmesini temenni ediyorum bu müsabakalar da İlkokul ve Lise düzeylerinde çok başarılı sporcular burada keşfedilecek hem Şanlıurfaspor’da hem de diğer takımlarımızda oynayarak geleceğin iyi sporcuları arasında yer alacaklardır” dedi.

Bakan Çelik ve beraberindekiler müsabakaya katılan her iki takım ve hakemlerle fotoğraf çektirdikten sonra hakemin ilk başlama düdüğü ile sahada topa ilk vuruşu gerçekleştirdiler.

Basketbol, voleybol, ve Futbol gibi çeşitli dallarda, Karaköprü’de bulunan okullardaki yaklaşık 320 öğrenci ve 32 takım halinde yarışacaklardır.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.