Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bahri Kaya'nın Koltuğu Sallanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bahri Kaya'nın Koltuğu Sallanıyor

Spor

Şanlıurfaspor kendi evinde Denizlispor karşısında berabere kalmasından sonra Teknik Direktör Bahri Kaya’nın koltuğu iyice sallanmaya başladı.


YENİ TEKNİK ADAM ARAYIŞI

PTT 1.Lig'de kendi evinde Göztepe ve Boluspor mağlubiyeti, deplasmanda Ç Rize beraberliği ve son olarak Pazar günü kendi evinde ağırladığı Denizlispor beraberliği sonrası Teknik Direktör Bahri Kaya’nın koltuğu iyice sallanmaya başladı. Yönetim bu konuda henüz bir açıklama yapmazken kulübe yakın çevreler teknik adam arayışında olduğunu dile getiriyor.

GÖZLER KONYA MAÇINDA


Ligin 3. haftasında Kemal Kılıç’tan boşalan Teknik direktörlük koltuğuna oturan Bahri Kaya yönetiminde Sarı yeşilli ekiple çıktığı 12 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Gelecek hafta deplasmanda Konya Torku maçında alınacak herhangi bir puan kaybı sonrası yönetimin acil bir toplantı yapacağı ve en kısa zamanda yeni bir teknik direktör arayışına gideceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Şanlıurfaolay.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.