Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aziz Yıldırım; Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmiyorum
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aziz Yıldırım; Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmiyorum

Spor

Aykut Kocaman Karabükspor maçının ardından istifasını açıkladı. Yönetimden bu karara ilk tepki geldi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Aykut Kocaman'ın istifa açıklamasının hemen ardından statta toplantıya girdi.
Yönetim Kurulu'nun Kocaman'ın istifasını kabul etmedikleri ve bu durumu daha sakin bir zamanda değerlendirecekleri öğrenildi.
AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI
Kocaman'ın istifasının ardından yayıncı kuruluş LigTV, Şansal Büyüka aracılığıyla Aziz Yıldırım'ın konuyla ilgili ilk açıklamalarını yayınladı.
Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını Büyüka kamuoyuna aktarırken Yıldırım şu ifadeleri kullandı: "Seyirci istifa deyince hissettim, soyunma odasına indim ve Kocaman'ı yanlış bişey yapmaması için uyardım. Hoca seyirciden çok çabuk etkilenir. Bugün istifa diyenlerin hangisi Aykut Kocaman kadar Fenerbahçelidir. Beni istifaya davet edenler için de bir çift sözüm var. Ben bu kulüp için 1 yıl hapis yattım, siz ne yaptınız? Tepki ve eleştiri tabii ki olacak bugün kötü oynadık ancak istifa diye bağırarak değil, alkışlayarak ıslıklayarak olur. Aykut Kocaman kalacak, kabul etmem! Herkes destek versin, Aykut hocayı kararından geri döndürelim."
Aziz Yıldırım ayrıca 'gölge futbolu oynayanlar' olarak tabir ettiği futbolcuların gönderileceğini belirterek, "Oyuncularla da konuştum, kimse kimseye yardım etmedi. Gölge futbolu oynayanlar devre arasında gider. Transfer yapacağız, biz de çalışıyoruz Aykut Kocaman da... Fenerbahçe başkanının ağzından transfer sözü çıkmıştır bir defa. Ligde şampiyon olamazsak Avrupa'da oluruz ancak ligde de olacağız ve yolumuza devam ediyoruz." ifadelerni kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.