Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aykut Kocamandan zorunlu değişiklik
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aykut Kocamandan zorunlu değişiklik

Spor

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçede, teknik direktör Aykut Kocaman sakat ve cezalı futbolcular yüzünden takımda zorunlu değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Cezalı Luganonun yanı sıra sakatlıkları devam eden Niang, Dia, Özer, İlhan, Özer ve Selçukun yokluğunda onbir arayışlarını sürdüren teknik direktör Aykut Kocaman, antrenmanlarda değişik varyasyonlar üzerinde duruyor.

Sarı-Lacivertli takımın son taktik antrenmanında Dianın yerine Kazım Kazım, Niangın yerine de Semih Şentürkü oynatan Aykut Kocamanın, savunmada yapacağı değişiklik için son antrenmanı beklediği öğrenildi.

İlhanın bileğindeki sakatlık yüzünden Bilica ve Bekir üzerinde yoğunlaşan Teknik direktör Aykut Kocamanın, Bursada yapılacak antrenmandan sonra kararını vereceği belirtiliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.