Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aykut Kocaman Onu defterden sildi!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aykut Kocaman Onu defterden sildi!

Spor

Fenerbahçe, Cristian Baroni defterini kapatıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman, arka adalesinde yırtık belirlenen Alex ile dizindeki sakatlık yüzünden yaklaşık 2 ay forma giyemeyecek olan Selçukun yokluğuna rağmen Cristianı, Konya deplasmanına götürmedi.

Kocaman, Alexin sakatlığı yüzünden uzun süre sonra kadroda olması beklenen Brezilyalı futbolcuyu İstanbulda bırakırken, Bilicayı 19 kişilik listesine dahil etti.

Cristianın evde kalması nedeniyle Konya kafilesinde 7 yabancı oyuncu yer aldı. Aykut Kocamanın Cristianı, Konyaya götürmemesi, Brezilyalı futbolcunun tamamen gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı.

Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayınca Samandırada, Aykut Kocamana sert tepki gösteren ve bu nedenle gönderilmesi gündeme gelen sambacıyla devre arasında büyük olasılıkla yolların ayrılacağı ifade edildi.

Fenerbahçe ile 2014e kadar sözleşmesi olan Cristianın, Brezilyadaki eski kulübü Corinthiansa kiralanabileceği vurgulandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.