Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
“Artık puan kayıpları yaşamak istemiyoruz”
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

“Artık puan kayıpları yaşamak istemiyoruz”

Spor

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen Manisaspor maçının ardından açıklama yaparak; “Artık puan kayıpları yaşamak istemiyoruz” dedi.

Gökhan Gökmen, açıklamasında; "PTT 1. Lig’in 2. haftasında grubumuzun güçlü takımlarından Manisaspor’a konuk olduk. Bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyorduk. En büyük isteğimiz de Manisa maçını kazanarak 3 puanla tanışmaktı. Takımımız, bu maça da galibiyet parolasıyla hazırlanmıştı. Manisa’ya karşı üstün oynamamıza rağmen skoru değiştiremedik. Özellikle maçın ikinci yarısında bulduğumuz 4-5 net gol pozisyonlarından sonuç alamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Çok sıcak ve nemli havaya rağmen her iki takım oyuncuları da iyi oynadılar. Aldığımız bu bir puan kesinlikle küçümsenmemelidir çünkü her zaman deplasmanda alınan bir puan da çok önemlidir. Ama bundan sonra oynayacağımız maçlarda puan kayıpları yaşamak istemiyoruz.

Bu arada Manisa Valisi, Kulüp Başkanı ve Yönetimine, bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Şanlıurfa’dan Manisa’ya gelerek takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok çok teşekkür ediyoruz. 

Artık Manisaspor maçını geride bıraktık. Bundan sonra önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçını düşünüyoruz. İç saha avantajıyla Kahramanmaraşspor maçından galibiyetle ayrılıp 3 puanla tanışmak istiyoruz. Her ne kadar iki haftada dört puan kaybetmiş olsak bile, Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın önümüzdeki maçlarda bunları telafi edeceğine inanıyoruz. Sakatlığından dolayı iki maçtır takımla birlikte olamayan Banahane’nin de en kısa sürede takıma katılmasıyla gol yollarındaki sıkıntının da tamamen ortadan kalkacağını düşünüyoruz.

Öte yandan her zaman yanımızda desteğini gördüğümüz taraftarlarımızın Kahramanmaraşspor maçında da takımlarına destek olabilmek için tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. İnşallah taraftarlarımızın vereceği destekle sahadan mutlu ayrılan taraf biz olacağız" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.