Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akıl; Seriyi sürdürmek istiyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akıl; Seriyi sürdürmek istiyoruz

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 18. Haftayı lider olarak kapatan Şanlıurfaspor’da gözler Yeni Malatyaspor maçına çevrildi.

Şanlıurfaspor, haftanın en önemli maçında deplasman karşılaştığı lig 3.’sü Altay karşısında aldığı beraberlikle liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor puanını 37’ye çıkardı.
Bank Asya hedefi ile ilgili önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirten Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, bundan sonraki maçlar kendileri için öneminin arttığını söyledi.

Akıl,” Şanlıurfaspor’un bundan sonraki maçlarını mutlak üç puan için çıkacak. Artık telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Şanlıurfaspor’u takip eden 5, 6, takım var bunlardan Tepecikspor ve İskenderun Demir Çelikspor çok önemli bir çıkış yaptılar bu takımlarında sezon sonunda Şanpiyonluk ipini göğüsleyebileceklerini düşünüyorum. Final haftalarına girdik. Balıkesirspor ve Bozüyük en güçlü rakiplerimizden. Ama, İskenderun D.Ç ve Tepecikspor’da bizleri zorlayabilcecek takımlar. Aynı heyecan ve ciddiyetle hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

İzmir deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Akıl, “ Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarına Altay Taraftarlar Dernek Başkanına aynı zamanda İzmir T,S,K,İzmir’deki Şanlıurfa’lı iş adamlarını ve Sarı-Yeşil renklere gönül veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

MALATYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI


Spor Toto 2. Lig Grubunda mücadele eden lider Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştıgı Altay beraberliğinin ardından bir günlük izin sonrası, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başlayan ekipte sakat ve cezalı futbolcu yok sakatlığı bulunan Özgür Özkaya’da çalışmalara başladı.



Şanlıurfaspor, pazar günü kendi sahasında karşılaşacagı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren sarı – yeşilli ekip, kendi tesislerinde hafif bir çalışma yaptı çalışma yaklaşık 45 dk sürdüren Kemal Kılıç ısınma ve düz koşu yaptırdı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.