Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akhisar galibiyetle tanışmak istiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akhisar galibiyetle tanışmak istiyor

Spor

Bank Asya 1. Ligin yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, hafta sonu Güngören Belediyespor ile yapacağı maçta ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, teknik heyet ve sporcular, Akhisarlı işadamı Şaban Taşkıranın Nuri Giyik Sanayi Sitesi içindeki işyerinde verdiği yemekte biraraya geldi.

Yemekte konuşan takım kaptanı Erman Yıldırım, Güngören Belediyespor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Son üç haftadır istediğimiz sonuçları alamıyoruz, ama bunun üstesinden geleceğiz, biz futbolcular olarak inanıyoruz. Bizim de bir çıkış zamanımız olacak. Güngören maçını almak istiyoruz, bu maç bizim çıkışımız olacak dedi.

Teknik direktör Atilla Özcan da oynadıkları altı maçta üç beraberlik, üç yenilgi aldıklarını ifade ederek, artık galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Özcan, gruplarında kolay takım olmadığını, her takımın diğerini yenebileceğini de belirtti ve Orduspor karşılaşmasının son yarım saatinde oynadığımız futbolu oynarsak, Güngören maçından 3 puan alabiliriz. Bundan sonra galibiyet serisine başlamak istiyoruz diye konuştu.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksele çiçek veren Şaban Taşkıran ise her zaman takımlarının yanında olduklarını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.