Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akçakale'de madde bağımlıları için ıslah projesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakale'de madde bağımlıları için ıslah projesi

Spor

Akçakale'de kötü alışkanlıkların pençesine düşmüş bir çok madde bağımlısı genç bulunuyor.

 Akçakale Kaymakamlığı sayıları her gün artan bu gençlere yönelik başlattığı spor aktiviteleriyle ıslah projesi sayesinde, bu alışkanlıkların önüne geçmek için adım attı.

 Akçakale’de kötü alışkanlıkların pençesine düşmüş bir çok madde bağımlısı genç bulunuyor. Akçakale Kaymakamlığı sayıları her gün artan bu gençlere yönelik başlattığı spor aktiviteleriyle ıslah projesi sayesinde, bu alışkanlıkların önüne geçmek için ilk adımı attı. 

Gençler üzerinde öncelikle spor aktiviteleriyle ıslah projesini başlatacaklarını belirten Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat “Akçakale’de madde bağımlısı olan 50 kadar gencimize spor dalında bir çalışma başlattık. Bu gençlerimizin yaşadığı bu kötü alışkanlıkları, bu ve buna benzer projelerle ortadan kaldırmaya çalışacağız.” dedi. 

Kaymakam Fırat, yapılacak sportif etkinlikler sonunda başarılı olan bu gençlere çeşitli hediyeler verileceğini ve bu gençlere hem Akçakale kaymakamlığı ve hem de Akçakale Spor olarak sahip çıkılacağını dile getirdi. (İbrahim yılmaz-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.