Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adanaspor Galibiyet İçin Şanlıurfa'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adanaspor Galibiyet İçin Şanlıurfa'da

Spor

Adanaspor, Şanlıurfaspor deplasmanında galibiyet için geldiğini belirtti.

PTT 1. Lig’de hafta sonu Şanlıurfaspor ile zorlu bir müsabaka oynayacak Adanaspor, yarın yapacağı son antrenmanın ardından karayolu ile Şanlıurfa’ya gidecek.

Sakatlığı devam eden Merthan’ın forma giyemeyeceği maçta cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

Teknik Direktör Levent Eriş, taktik çift kale maçı kenardan dikkatle izlerken zaman zamanda oyunu durdurarak oyuncularını uyardı. Futbolculara maçta neler yapması gerektiğini hatırlatan deneyimli teknik adam, yardımcıları ile fikir alış verişi de yaptı.

Teknik Direktör Levent Eriş’in Manisaspor maçında aldığı cezadan dolayı takımın başında sahaya yardımcı antrenör Cevdet Çapar çıkacak. Eriş de karşılaşmayı tribünden izleyebilecek.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, cumartesi günü oynayacak maç öncesi centilmenlik çağrısında bulundu. Karşılaşmayı izlemeye gelecek olan Adanaspor taraftarlarına seslenen Akgül, “Yapılacak en küçük hareket takımımızın ceza almasına neden olabilir. O yüzden dikkatli olmalıyız. İkinci yarı zor bir peryot bizi bekliyor. Sahamızın kapanmaması için gerek Adana’da gerek deplasmanda oynayacağımız müsabakalarda sahaya yabancı madde atmamalı ve küfür etmemeliyiz. Taraftarımız ne kadar centilmen olduğunu ikinci yarıdaki maçlarda gösterecektir.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.