Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kerimoğlu: 1 Ocaktan itibaren benim dönemim başlayacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kerimoğlu: 1 Ocaktan itibaren benim dönemim başlayacak

Spor

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’a 2-0 yenilmesinden sonra konuşan Urfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, "1 Ocak 2016'tan itibaren Şanlıurfaspor'da Tugay Kerimoğlu ve oyuncularının dönemi başlayacaktır" dedi.

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası konuşan Teknik direktör Tugay Kerimoğlu Skorla alakalı konuşmak istemediğini belirtti.

Tugay Kerimoğlu; "Ben, bizden öncesini sorgulayan birisi değilim. 1 Ocak 2016'tan itibaren Şanlıurfaspor'da Tugay Kerimoğlu ve oyuncularının dönemi başlayacaktır. Ligin ikinci yarısında bu camia ve bu şehir için her türlü farklılığı göstereceğiz. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Adana Demirspor Kulübü oyuncularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Yönetimimiz içinde geldiğim günden bu zamana kadar ne varsa ne istediysek yapıyor. Özverilerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kaynak: www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.