Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
11 Nisan amatörlere açılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

11 Nisan amatörlere açılıyor

Spor

Şanlıurfa’da sportif standartların yükselmesi için gayret gösteriliyor. Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Urfa tarihinde ilk defa kapılarını amatörlere kapılarını açan 11 Nisan şehir stadının bu yıl Kasım ayında yeniden amatörlerin hizmetine verileceğini söyledi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tesislerinin bakım, onarım ve tadilatları konusunda yoğun mesai sarfettiklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, “11 Nisan şehir stadı tamamen boyandı. Çim zeminde de standardın yükseltilmesi hedefleniyor. Tohum ve gübreleme işlerinde son noktaya gelindi. Kapalı Spor Salonunun elektrik sistemi, parke zemin ve güreş salonunda yenileme ve onarım bitti. Bu sezon basketbolda iki önemli turnuvaya ev sahipliği yapacak salonda tüm hazırlıklar tamamlandı” dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Süper Ligde mücadele etmesinin kendilerinin sonderece mutlu ettiğini belirten Altuğ, “Geçen sene Urfa tarihinde ilk kez kapılarını amatör futbol müsabakalarına açan 11 Nisan stadı, aynı heyecanla amatörlerimizi Kasım ayından itibaren misafir edecek. Bu bağlamda bütün amatör kulüplerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.