Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zülfikar İzol Tekrar Ak Partiye Geçiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zülfikar İzol Tekrar Ak Partiye Geçiyor

Siyaset

2011 genel seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol yeniden AK Parti’ye geçiyor.

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol, 2001 genel seçimlerinde AK Parti tarafından yeniden milletvekili adayı gösterilmeyince partisinden istifa ederek seçimlere bağımsız girme kararı almıştı. Seçimlerde bağımsız olarak TBMM’ye gidemeyen Zülfikar İzol, geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da eski milletvekillerine verilen yemeğe katıldı. Burada yapılan toplantıda, Zülfikar İzol’un yeniden AK Parti’ye geçişi kararlaştırıldı. Böylece İzol Aşireti’nin önde gelen isimlerinden de olan Zülfikar İzol, yarın AK Parti’nin yapacağı Grup Toplantısında yeniden AK Parti’ye geçecek. Başbakan Erdoğan’ın İzol’a AK Parti rozeti takması da bekleniyor.

İzol, yaptığı açıklamada, bu dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla yeniden AK Parti’ye katılacağını belirterek, “AK Parti’nin kurucuları arasındayım. Bu süreçte Başbakana destek vermekten dolayı mutluyum. Özellikle 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler hem ülkemiz hem de Dünya için büyük önem taşıyor. Bu seçimlerden iyi bir sonuçla ayrılabilmek için elimden gelen desteği göstereceğim” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.