Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yusuf Aksoy resmen aday adayı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yusuf Aksoy resmen aday adayı

Siyaset

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa AK Partiye Yusuf Aksoy aday adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç Pazartesi günü başlamıştı.

 

Uzun yıllardır Şanlıurfa DSİ XV.Bölge Müdürlüğünde ve Şanlıurfa TES-İŞ Sendikası Şube Sekreterliğini yapan Yusuf Aksoy bugün başvuru evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Yusuf Aksoy’a başarılar dileyen Eğilmez; “Pazartesi günü partimizde süreç resmen başladı. 14 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurular devam edecek. Aday adaylığı için gerekli evrakları tamamlayıp resmen başvuruyu yapan Yusuf Aksoy’a ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Aday adayımız Yusuf beye çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Yusuf Aksoy ise heyecanlı olduğunu belirterek “Resmen aday adayı oldum. Şanlıurfa’ya ve AK Partiye katkı sağlayacağıma inanıyorum. Bozova ilçemiz AK Partinin Şanlıurfa’nın kalesidir. Bundan daha iyi neler yapabilir ve Şanlıurfa’ya nasıl bir katkı sağlarız kaygısıyla aday adayı olduk. Bu süreç partimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

 

Bozova Aksoy Ailesinden Yusuf Aksoy ile beraber Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Bahri Aksoy ve STK temsilcileri ile sevenleri hazır bulundu.

 

AK Partiye milletvekili aday adayı olmak isteyenler AK Parti İl Başkanlığınca kurulan komisyon tarafından gerekli evraklar ve bilgi veriliyor.

 

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.