Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetkin, AK teşkilatla seçim turunda
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetkin, AK teşkilatla seçim turunda

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, AK Parti Karaköprü ilçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 AK aday Yetkin, ilk günkü gibi aşkla, durmak yok, yola devam ettiklerini söyledi.

AK aday Abdurrahman Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, Haliliye Kadın Kolları üyesi Mehtap Öncel, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu ile birlikte Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek Baş Hekim Dt.Ömer F. Yetkin ve Doktorlarla bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Hastaları da ziyaret eden AK aday Yetkin, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Karşıyaka Mahallesini ziyaret ederek esnaflardan destek isteyen Milletvekili adayı Yetkin, yolda karşılaştığı çocuklarla da bir süre sohbet edip, istekleri doğrultusunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çukurdorc (Köyü) Mahallesini de ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Partiye oy vermelerini istedi.
Okulu da ziyaret eden Yetkin ve beraberindekiler, Öğretmenlerden okulun sorunlarını dinledi, çözümü konusunda da elinden geleni esirgemeyeceğini söyledi.
Son güne kadar durmadan seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Şükürler olsun, her gittiğimiz yerde bizlere ve AK Partiye teveccühün fazla olması bizleri sevindiriyor ve çalışma şevkimizi arttırıyor. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinden AK Partinin tek başına iktidar olacağını da gösteriyor. AK Partimizin 13 yıllık iktidar döneminde ülke genelinde yaptıklarını da anlatıyoruz. Zaten vatandaşlarımız en az bizler kadar bilgileri olduğunu belirtiyor ve başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve ekibine bol bol dua ettiklerini belirtiyorlar. Bu durumda hepimizi sevindiriyor. İlk günkü gibi aşkla, durmak yok, yola devam” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.