Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetimoğlu'ndan AK Toplantı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetimoğlu'ndan AK Toplantı

Siyaset

Şanlıurfalı iş adamı Emin Yetim çalışanları ile Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'le buluşturdu.

Şanlıurfa'nın en büyük aşiretlerinden Mersavi Aşiretine mensup iş adamı Emin Yetim, Yetimoğlu beton ve asfalt şantiyesinde düzenlediği toplantıya Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i davet ederek çalışanlarıyla buluşturdu.

Eyyüpoğlu ve Güvenç'in toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür eden Yetim: "Gelişen ve büyüyen Şanlıurfa'nın önü açık olsun" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları ve hedeflenen yatırımları anlatan Güvenç: "Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Tüm kesimler istikrar ve büyümenin durması için AK Partiye karşı gizli ittifak etmişler. Biz ülkedi nereden nereye getirdik. Belki gençler bilmez ama orta ve yaşlılar bunu çok iyi bilirler" dedi.

AK Parti'den öncede TBMM'de olduğunu belirten Vekil Eyyüpoğlu; "Maaşları ödeyemeyecek durumda olan bir devletten, dev yatırımları yapan ve güçlü bir ülkeye AK Parti hükümetleri sayesinde geçtik. Destek sizden hizmet bizden" diyerek 7 Haziran'daki seçim için destek istedi.

Heyet daha sonra şantiye sahasını gezdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.